Inschrijven voor de nieuwsbrief

Persoonlijke benadering

E-mail marketing

Neem contact op
Gehele klantreis relevant

Het geheim van e-mail marketing. E-mail is een van de meest populaire en succesvolle kanalen om iemand op een persoonlijke manier te benaderen. Een goede e-mail nieuwsbrief informeert op het juiste moment, creëert loyaliteit en stimuleert verkoop. Ook voor jou liggen er kansen op het gebied van e-mailmarketing. Door samen te werken met Radyus haal je meer rendement uit jouw e-mailcampagnes. Dit gaat overigens verder dan alleen het versturen van nieuwsbrieven. Voor de gehele klantreis kun je e-mailmarketing succesvol inzetten en daar helpen we je graag bij.

E-mailmarketing

Meer opens en clicks in e-mail: wie wil dat nou niet? Het rendement van je e-mailcampagnes verhoog je alleen niet zomaar. Op welke dag en welke tijd kun je het beste je e-mails versturen? Welke onderwerpregels en pre-headers zorgen voor de meeste opens? Welke proposities en call-to-actions leveren de meeste clicks op? Welk type e-mail past het beste bij welk klant segment en welk e-maildesign scoort het beste? Allemaal vragen waar Radyus samen met jou graag een antwoord op formuleert zodat e-mailmarketing vorm krijgt.

Succesfactoren in e-mailmarketing

Uit onderzoek komen enkele duidelijke succesfactoren naar voren. E-mailcampagnes met hoge open- en klikratio’s maken bijvoorbeeld relatief vaak gebruik van een kleine campagne omvang, verzending buiten kantooruren en dynamische content.

Hoe goed lezen we onze e-mailings?

Uit onderzoek blijkt dat de meeste Nederlanders checken 1 tot 6 keer per dag hun e-mail checken. Voor 95 procent is een kijk in de inbox een onderdeel van de dagelijkse routine. Het hoort bij het leven zoals ontbijten, slapen of toiletbezoekjes. Zo checkt 39 procent van de respondenten hun e-mail tot maximaal drie keer per dag en 27 procent tot maximaal zes keer per dag. Nog meer interessante zaken weten? Lees hier het nationale onderzoek: Nationaal E-mail onderzoek 2017

Benieuwd wat e-mail marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 050 – 360 0456 of het contactformulier

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief