Inschrijven voor de nieuwsbrief

De ervaring van

Bert van Vulpen

Ook klant worden?
Bert van vulpen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

multidiciplinaire online marketing voor bert van vulpen

Radyus is voor Bert van Vulpen gestart met advertising campagnes via Facebook. Na succesvolle campagnes via Facebook, is de dienstverlening uitgebreid met email marketing en zoekmachineoptimalisatie (SEO). Via nieuwsbrieven worden geabonneerden op de hoogte gehouden van het woningaanbod van Bert van Vulpen. De relevantie van de nieuwsbrieven is op termijn verhoogd door deze meer toe te spitsen op de interesses van de geabonneerde.

Vervolgens is Radyus gestart met het creƫren van waardevolle content voor Bert van Vulpen. Samen is er een contentkalender opgesteld en de content wordt via Social media kanalen en blogs op de website gedeeld met de boogde doelgroep. De specialisten van Radyus denken graag met Bert van Vulpen mee over interessante content. Wat speelt er in de markt? Wat zou voor zijn community interessante content kunnen zijn?

Bert van Vulpen online marketing Groningen

Data als drijvende kracht

Dan is het echter wel van belang dat de doelgroep de website van Bert van Vulpen kan vinden. De website is aan een grondige SEO analyse onderworpen en geoptimaliseerd om beter vindbaar te worden. Dit is een continu proces, net als de monitoring van de campagnes. Hiervoor zet Radyus Google Analytics in en gebruikt het deze data om met een dashboard alle campagnedata inzichtelijk te maken. Dit gebruik van data is verweven in het DNA van Radyus. Zo zijn wij namelijk in staat campagnes te optimaliseren, bij te sturen en het rendement ervan te verhogen.

 

Ook jouw online marketing naar een nieuw niveau tillen? Neem contact op met een van onze Radyologen!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief