Inschrijven voor de nieuwsbrief

Petra Aanhanen

Syntrus Achmea

Ook klant worden?
syntrus achmea

Wij zijn al jarenlang tevreden klant bij Radyus. In die tijd hebben zij voor ons tientallen campagnes gedraaid. Je voelt je als klant betrokken bij het proces, omdat meerdere medewerkers verantwoordelijk voor ons zijn. Zo kan er snel geschakeld worden en zijn we altijd op hoogte van de voortgang van onze campagnes.

dit doen we met veel plezier voor syntrus achmea

Radyus verzorgt met veel enthousiasme de online campagnes voor Syntrus Achmea’s vrije sector huurprojecten. Initieel worden er Facebook en Instagram pagina’s aangemaakt met als doel inschrijvingen voor de nieuwsbrief te genereren op de voorloopsite. Afhankelijk van het project, zet Radyus hiervoor Google Search, Marktplaats, Facebook (Lead-Ads, Traffic-Ads en Page Post Ads) en Instagram Traffic-Ads in. Op het moment dat de volledige verhuurwebsite live staat, zijn de aanmeldingen voor de nieuwsbrief niet meer het hoofddoel van de campagne. De volledige focus ligt nu op de inschrijvingen voor woningen. Hiermee komen de Lead-Ads te vervallen. Dit medium wordt namelijk specifiek ingezet om in korte tijd zoveel mogelijk kwalitatieve inschrijvingen voor de nieuwsbrief te verzamelen.Online marketing groningen

monitoring en optimalisatie

De specialisten van Radyus monitoren gaandeweg welk advertentietype voor de meeste conversies zorgt. Hier wordt vervolgens meer op ingezet en op geoptimaliseerd. Ook zet Radyus technieken als ‘Lookalikes’ in om de advertenties relevanter te maken voor de doelgroep. Alle campagneresultaten worden live weergegeven in een online dashboard. Hierin kan Syntrus Achmea voortdurend de gegevens van elke willekeurige periode inzien. Regelmatig sturen we een uitgebreide toelichting op de resultaten, inclusief een uitleg van de verrichte optimalisaties.

Meer weten over de Radyus aanpak? Lees hier verder.

Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Klik hier om contact op te nemen met een van onze Radyologen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief